Min bok

I november 2017 släppte jag min första bok "Vad vill jag och vad är kärlek?". Det är en lättläst bok på 84 sidor som handlar om kärlek och relationer. Den innehåller egna erfarenheter, men också mina tankar och teorier kring relationer och livet. Syftet med boken är att hjälpa och peppa människor till att våga stå på sina egna ben, men också att hjälpa de som redan har en relation att förbättra relationen. 

Boken finns att beställa både som tryckt bok och e-bok på Adlibris och Bokus. 

Köp boken på Bokus
Köp boken på Adlibris

Du kan också beställa en signerad bok genom att maila mig på nataliehanspers@hotmail.com

Jag driver även ett Instagramkonto för boken där jag så gott som dagligen uppdaterar. 

Följ boken på instagram och läs små utdrag här

Recensioner ⭐️

"Betyg: 5 av 5⭐️ . Detta är en Riktigt snygg bok! Själv läste jag e-boken som jag fick skickad av författaren; men det som jag personligen fastnade för när jag såg boken i mitt Instagramflöde var dess handmålade framsida; ovanligt men Så Snyggt! Boken är inte bara snygg till utseendet den är så välbearbetad och snyggt gjord så det är ett sant nöje att läsa den. Kapitlen flyter in i varandra och övergångarna mellan kapitlen är snyggt sammanfogade. 👌🏻  Handlingen bygger på författarens egna erfarenheter som hon Ärligt och Öppet delar med sig av. Men jag känner igen mig i mycket och får ibland aha upplevelser när igenkänningsfaktorn bitvis är Väldigt hög. Men det är också det jag tror är bokens styrka; att man känner igen sig och samtidigt får bekräftelse på att man inte är ensam... En bok som Alla borde läsa om så bara som en påminnelse att det finns andra som upplevt liknande/samma sak som du..."

- Johanna Lindblad, My loved books

"Vi fick en förfrågan från Natalie om vi ville läsa hennes bok och jag måste erkänna att titeln och beskrivningen fick mig lite nyfiken. Även om den "bara" är 84 sidor så läste jag den inte i ett svep. Jag fick lite att klura på under tiden som jag läste den och det blev några saker som överstrykningspennan åkte fram för. Natalie delar med sig av egna erfarenheter i boken också vilket gör den till mer än bara en faktabok med tips, som beskrivningen kanske kan få en att tro att det är. Jag kände att den var bra att läsa såhär i början av året, om inte annat så för att påminna en om att det är viktigt att ibland fundera över vad man själv vill också. Kan rekommendera den."

- Bokprinsessorna