Djurkommunikation

Det är svårt för djuren att göra sig förstådda om vad de vill och känner eftersom de inte kan prata på det sätt som vi människor pratar med varandra. Är du nyfiken på vad ditt djur har att säga? Vad skulle du vilja fråga ditt djur? Upplever du något problem eller känner du att något inte stämmer med djurets hälsa? Jag som djurkommunikatör kan låta djuret komma till tals och förmedla det som känns viktigt, till exempel om något behöver förändras och vad djuret skulle behöva för att må bättre.

Hur fungerar det?

Samtalet mellan mig och djuret sker telepatiskt vilket innebär att djuret skickar energi till mig som omvandlas till bilder, känslor, ord och meningar i mitt huvud. Jag läser av djurets aura och energifält och i det har allt lagrats från det att djuret föddes tills nu. Ibland kan jag känna att jag är djuret i dess kropp och uppleva att jag själv står där i hagen och känner hur vinden yr.  

Vad berättar djuren?

Vårt samtal kan handla om precis vad som helst, till exempel att maten inte är god, att hunden vill ha längre promenader, att hästen inte trivs med sina hagkompisar eller att utrustningen skaver. Att djuret har ont någonstans, skulle vilja kela mer med matte, busa mer eller inte förstår sig på den nya familjemedlemmen. Djur är precis som oss människor olika individer och har helt olika intressen, åsikter, känslor och personligheter.

Vad är syftet?

Ett samtal ger dig ökad förståelse för ditt djur, ett starkare band mellan er och en fördjupad kontakt. Du får bekräftelse på att det du känt stämmer, eller på att djuret behöver något annat än du först trott. Många djur blir också lugnare och mer harmoniska av att bara få prata av sig.

Vilka djur kan man kommunicera med?

Jag kommunicerar främst med hästar, hundar och katter men även andra djur som kossor, hönor, marsvin och kaniner. 

Praktisk information

En djurkommunikation brukar ta ungefär 45-60 minuter. Jag kommunicerar på distans via en bild på djuret. Bilden får gärna vara nytagen och att man ser ett eller båda ögonen tydligt. 

Vilken information behöver jag innan?

Det enda jag behöver förutom bild är djurets namn, ålder, antal ägare och hur länge du haft djuret.

Jag är Diplomerad Djurkommunikatör utbildad av Margaretha Tärnström, du hittar henne på https://omduvill.se. Just nu tar jag 400 kr per djur. Välkommen!