Vad är andlig healing?

Andlig healing är en alternativ medicinsk metod som innebär att jag verkar som en kanal för den läkande energi som förmedlas från universum. Ordet healing betyder Läkning och syftet med behandlingen är att göra av med blockeringar på både ett fysiskt, känslomässigt och mentalt plan.

Du kan uppleva olika sensationer och känslor både under själva behandlingen och efteråt. Man kan uppleva kyla, värme, att det blåser, trycker eller pirrar i kroppen. Man kan också få känslomässiga reaktioner såsom ilska eller sorg. Bara låt det komma utan att värdera eller analysera.

Varken du eller jag väljer vart healingen ska gå. Jag är bara en kanal för energin. Källan till energin är intelligent och vet precis vad du behöver just då. Ofta vet vi vad vi vill ha, men inte vad vi behöver.

Hur går det till?

Energin går som en ljusstråle ner i mitt huvud, blandas i mitt hjärta och strålar ut igenom mina händer och in i din kropp. Jag jobbar med händerna i ditt aurafält, ca 20-30 cm från kroppen. Behandlingen tar cirka 30 minuter men startar en längre inre process. Processen kan pågå från ett par dagar upp till ett par veckor efteråt. Det går lika bra att heala på distans som när du befinner dig hemma hos mig.

Om du får din behandling på distans så lägger du dig vid avtalad tid bekvämt i sängen eller på en annan plats där du är ostörd och kan slappna av. Jag stämmer alltid av med dig 5 minuter innan så att allt är på sin plats. Du kan tända ljus och sätta på lugn musik om du känner att det hjälper dig koppla av. Ställ sedan in dig på att få healing av mig och ha därefter en skön stund i ditt eget, härliga sällskap. Jag hör av mig till dig direkt när jag är färdig, så kan vi prata om behandlingen om du önskar. Under behandlingen är vi tysta. Finns det risk att du somnar under behandlingen, ställ alarm på 30 minuter. 

Drick mycket vatten efteråt för att stötta och underlätta reningsprocessen.

Var har du utbildat dig?

Jag är Diplomerad Andlig Healer utbildad av MariaTherese Bohman Agerhill 2017, mithera.se.

Vad kostar det?

Det kostar 300 kr/gång (45 minuter total tid).
Betalas via företagsswish eller bankgiro. Betalningsdetaljer fås vid bokning.

Hur ofta och hur många?

En gång i veckan eller varannan vecka brukar vara en bra intervall, lite beroende på situation. Hur många gånger totalt beror helt på situationen och det resultatet vi ser. Olika människor är olika mottagliga för mer eller mindre healing per behandling. Om vi har stort känslomässigt bagage kanske vi behöver släppa lite i taget för att inte bli helt överväldigade. Fysisk smärta kan även vara kopplat dit.