Andlig Healing

Andlig healing är en alternativ medicinsk metod som innebär att jag verkar som en kanal för den läkande energi som förmedlas från universum. Ordet healing betyder Läkning och syftet med behandlingen är att göra av med blockeringar på både ett fysiskt, känslomässigt och mentalt plan. 

Energin går som en ljusstråle ner i mitt huvud, blandas i mitt hjärta och strålar ut igenom mina händer och in i din kropp. Jag kommer inte att röra din fysiska kropp, utan jobbar med händerna i ditt aurafält, ca 20-30 cm från din kropp. Behandlingen tar cirka 30 minuter men startar en längre process. Processen kan pågå från ett par dagar ända upp till ett par veckor efteråt.

Du kan uppleva olika sensationer och känslor både under själva behandlingen och efteråt. Man kan uppleva kyla, värme, att det blåser, trycker eller pirrar i kroppen. Man kan också få känslomässiga reaktioner såsom ilska eller sorg. Under behandlingen är vi tysta, men vi pratar efteråt.

Jag är bara en kanal för energin vilket innebär att jag inte själv väljer var den ska gå. Källan till energin är intelligent och vet precis vad du behöver just då. Ofta vet vi vad vi vill ha, men inte vad vi behöver.

En healingbehandling fungerar lika bra när du fysiskt är på plats som när du är på distans. Om du vill få din behandling på distans så lägger du dig vid avtalad tid bekvämt i sängen eller där du kan slappna av. Du kan tända ljus och sätta på lugn musik om du vill. Om du vill att jag ringer upp dig för att prata om behandlingen efteråt går det jättebra, säg då till innan.

Jag kan inte garantera någon läkning.

Drick gärna mycket vatten efteråt.

Jag är Diplomerad Healer utbildad av MariaTherese Bohman Agerhill, du hittar henne på https://mithera.se. Jag tar 400kr för en healingbehandling. Välkommen!