Min bok

I november 2017 släppte jag min första bok "Vad vill jag och vad är kärlek?". Det är en lättläst bok på 84 sidor som handlar om kärlek och relationer. Den innehåller egna erfarenheter, men också mina tankar och teorier kring relationer och livet. Syftet med boken är att hjälpa och peppa människor till att våga stå på sina egna ben, men också att hjälpa de som redan har en relation att förbättra relationen. 

Boken finns att beställa både som tryckt bok och e-bok på Adlibris och Bokus. 

Köp boken på Bokus
Köp boken på Adlibris

Du kan också beställa en signerad bok genom att maila mig på nataliehanspers@hotmail.com

Jag driver även ett Instagramkonto för boken där jag så gott som dagligen uppdaterar. 

Följ boken på instagram och läs små utdrag här

Recensioner ⭐️

"Betyg: 5 av 5 . Detta är en Riktigt snygg bok! Själv läste jag e-boken som jag fick skickad av författaren; men det som jag personligen fastnade för när jag såg boken i mitt Instagramflöde var dess handmålade framsida; ovanligt men Så Snyggt! Boken är inte bara snygg till utseendet den är så välbearbetad och snyggt gjord så det är ett sant nöje att läsa den. Kapitlen flyter in i varandra och övergångarna mellan kapitlen är snyggt sammanfogade. 👌🏻  Handlingen bygger på författarens egna erfarenheter som hon Ärligt och Öppet delar med sig av. Men jag känner igen mig i mycket och får ibland aha upplevelser när igenkänningsfaktorn bitvis är Väldigt hög. Men det är också det jag tror är bokens styrka; att man känner igen sig och samtidigt får bekräftelse på att man inte är ensam... En bok som Alla borde läsa om så bara som en påminnelse att det finns andra som upplevt liknande/samma sak som du..."

- Johanna Lindblad, My loved books

"Vi fick en förfrågan från Natalie om vi ville läsa hennes bok och jag måste erkänna att titeln och beskrivningen fick mig lite nyfiken. Även om den "bara" är 84 sidor så läste jag den inte i ett svep. Jag fick lite att klura på under tiden som jag läste den och det blev några saker som överstrykningspennan åkte fram för. Natalie delar med sig av egna erfarenheter i boken också vilket gör den till mer än bara en faktabok med tips, som beskrivningen kanske kan få en att tro att det är. Jag kände att den var bra att läsa såhär i början av året, om inte annat så för att påminna en om att det är viktigt att ibland fundera över vad man själv vill också. Kan rekommendera den."

- Bokprinsessorna

Natalie ger inblick i händelser som har förändrats hennes syn på relationer, kärlek och hennes värde som människa. För min del känns den inriktad till tonåringar även om råden självklart hjälper genom hela livet. Men det är ändå i tonåren man börjar med kärleksrelationer på allvar och jag tror det är då man behöver hjälp som mest att hitta sin väg. Natalie ställer frågor jag tror man kommer att behöva fundera på flera gånger i livet. Många gånger medan jag läste boken ville jag ställa frågor tillbaka och diskutera saker. Jag håller inte med fullt ut i allt men samtidigt behöver man ifrågasätta sig själv och vad man tänker, tankeställare är bra. Modigt av Natalie att våga dela med sig av händelser hon upplevt som jobbiga och stark att våga följa sina drömmar.

- Emmas krypin

Vad vill jag och vad är kärlek? är en liten bok med mycket klokheter om kärlek och relationer som jag önskar att jag hade läst när jag var i 18-20 årsåldern. Mycket som står i boken är erfarenheter som jag har samlat på mig under åren (jag är 40+). Numera är jag lyckligt gift och lever i en trygg och stabil relation så den känns inte så relevant för mig men jag skulle absolut rekommendera den till den yngre generationen, till de som känner sig osäkra i relationer och/eller till de som är på jakt efter kärleken. Betyg 4/5.

- Bokresan

I en tid av slit och släng-mentalitet även när det kommer till förhållanden är den här lilla boken som en guidebok för kärleken. Hur man håller den kvar på ett hälsosamt sätt, men också när det är dags att ge upp och gå vidare. Det är en modig, ärlig och ganska utelämnande personlig bok om hur svårt det kan vara att träffa den rätta. Men samtidigt ger den en små tips och tankar värda att tänka på då det kommer till självkänsla och integritet.
En bok om att välja sitt eget liv, följa sina drömmar och må bra av just de beslut som är rätt för en själv. Om hur det ofta kan vara stärkande och nyttigt att hellre vara ensam än olycklig i ett dåligt förhållande. När man sedan träffar någon så är det för att man väljer det, inte för att man känner sig tvungen att göra det för att klara sig.
Vad vill jag och vad är kärlek? Är en fint skriven bok med ett språk som känns äkta och som flyter på smidigt. En bok om kärlek, självkänsla och respekt. En bok jag önskar att jag själv hade läst ca 20 år sedan.

-  Binasbooks